A Instot, especialistes en instal·lacions de gas, electricitat, calefacció i climatització, estem contínuament formant al personal per a obtenir el màxim nivell de professionalitat i qualitat a les feines. Els cursos impartits garanteixen el bon coneixement tècnic i pràctic dels nostres operaris de camp i personal d’administració. El nostre certificat ISO 9001:00 és la prova de la nostra voluntat per donar el millor servei possible al nostre client.

$('#fade').cycle({

       fx:  'fade',

       pause: 1,

       random: 1

      });
Aire

Respectem el medi ambient. Treballem amb marques que així ho fan, oferint una gran rentabilitat de la màquina i un baix consum energètic.

aigua / agua

L’aigua és un recurs necessari per això treballem en oferir unes instal·lacions on es respecta. Aconsellem quina és la millor solució per a la seva instal·lació d’aigua de manera que optimitzi despeses.

Gas

S’ha de respectar el medi ambient. Per això informem i proposem solucions a mida a més de fer instal·lacions noves de gas.

Llum / Luz

És molt important tenir una bona instal·lació elèctrica on no hi hagi problemes. Per això treballem amb seriositat i responsabilitat.